lunes, 3 de junio de 2013

CAMPANYA SALUT ORAL I EMBARÀS




Durant aquest mes de juny s’inicia la Campanya “Salud Oral y Embarazo”, organitzada pel Consell General de Col•legis d’Odontòlegs i Estomatòlegs. Es tracta d’una campanya multidisciplinària entre farmacèutics, odontòlegs, ginecòlegs i llevadores, que està destinada a potenciar la salut bucodental entre les dones embarassades així com entre els futurs fills.

En aquest sentit, els farmacèutics de Balears col•laboraran amb els dentistes de Balears per a la promoció de bons hàbits de salut oral en les dones embarassades. Des de les oficines de farmàcia es distribuiran fullets informatius on podran trobar les recomanacions i cures per a la cura de la seva salut i la del nounat, mentre que des de l'1 i fins al 30 de juny, els dentistes de Balears inscrits en la campanya de Salut Oral i Embaràs realitzaran revisions bucodentals gratuïtes a les embarassades que ho desitgin.


Per a això, solament serà necessari entrar a la pàgina web www.dentistas.org/embarazo, localitzar la clínica dental més propera, i trucar per telèfon per sol•licitar una cita.

Els objectius principals són:


- Conscienciar sobre la importància de la salut bucodental de les embarassades i dels bebès durant i després de l’embaràs.

- Reforçar el missatge de la interdependència entre salut oral i salut general.

- Generar una acció interdisciplinària entre dentistes, llevadores, ginecòlegs i farmacèutics.

- Aportar formació específica sobre prevenció de la malaltia bucodental durant i després de l’embaràs.